FAQ reguliere autorijopleiding

Wat kost een vrijblijvende rijtest?

De rijtest voor de auto kost € 65,- en duurt anderhalf uur. Voor de rijtest heb je geen theoriecertificaat nodig. Bij deze rijtest word gekeken hoe de feeling is voor het autorijden, hoeveel rijlessen er nodig zijn en wat de kosten van de rijopleiding gaan bedragen. Hierdoor weet je hoe lang de opleiding gaat duren en wanneer je de examens kunt doen.

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen?

Hoe snel je het auto rijbewijs kunt halen is bij de reguliere auto rijopleiding afhankelijk van het aantal lesuren.

Wil je sneller het auto rijbewijs behalen, dan bestaat bij Rijbewijsgarant de mogelijkheid een spoedcursus auto rijbewijs auto of rijleskamp te volgen. Wel dien je vooraf dan je theorie certificaat in je bezit te hebben.

Krijg ik altijd dezelfde rij instructeur?

Ja. Het is belangrijk om je rijopleiding te volgen bij een vaste en deskundige instructeur waarbij jij je op je gemak voelt en die jou zo goed mogelijk voorbereid voor je rij examen.

Hoe vraag ik mijn theorie examen aan?

Je dient het theorie examen te reserveren via de website www.cbr.nl. De kosten van het theorie examen bedragen € 33,25 en dienen vooraf per bank te worden voldaan.

Wat heb ik nodig voor mijn theorie examen?

Het volgende heb je nodig voor deelname aan een theorie-examen:

Je dient ongeveer 30 minuten voor aanvang van het theorie-examen aanwezig te zijn. Vanaf 18 jaar mag je deelnemen aan het theorie-examen. Ben je geslaagd, dan is je theoriecertificaat een jaar geldig.

Wat heb ik nodig als ik praktijk examen ga doen?

Vanaf 18 jaar mag je deelnemen aan het praktijkexamen.

Moet ik mijn theorie certificaat reeds hebben voordat ik ga lessen?

Ja, als je met de versnelde rijopleiding autorijles wilt starten bij Rijbewijsgarant dien je het theoriecertificaat reeds in je bezitten te hebben voordat je aan de opleiding kunt beginnen.

Wat kost een complete rijopleiding?

Het auto rijbewijs kan reeds gevolgd worden vanaf € 675,- inclusief gratis theorie, onbeperkte examengarantie en praktijkexamen. Op deze manier kun je jezelf honderden euro's besparen en heb je extra geld over om het door je rij-instructeur geadviseerde aantal lessen te nemen.

Na afloop van de rijtest weet je dus precies wat je rijopleiding kost en waar je aan toe bent. Zo voorkom je verrassingen achteraf. Betaling kan geschieden per bank of contant en is mogelijk in termijnen te voldoen.

Wat houdt de Examengarantie in?

Uiteraard gaan we er vanuit dat je meteen de eerste keer slaagt voor je rijbewijs ,tenslotte werken we met maatwerk. Toch kan het gebeuren dat op het examen blijkt dat je nét je dag niet hebt. Dankzij de bijgenomen examengarantie kun je je indekken voor een eventueel herexamen. Deze zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk weer opnieuw op examen kunt gaan.

Kan ik meteen van start?

Ja, je kunt direct bij ons van start met een vrijblijvende rijtest en op zeer korte termijn je spoedcursus rijlessen volgen met aansluitend je examen.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik les krijg?

Ja, de lesuren worden in overleg tussen jou en de rij-instructeur ingepland met andere woorden, je kunt lessen wanneer het jou het beste uitkomt zodat je een snelcursus rijbewijs op maat kunt volgen.

Ik heb al rijervaring via een andere rijschool, kan ik dan toch bij Rijbewijsgarant terecht, met spoed rijles nemen en snel afrijden voor het rij examen?

Ja, via Rijbewijsgarant.nl kun je altijd instromen op je eigen aanvangsniveau en razendsnel met minder rijlessen je rijbewijs halen. Rijbewijsgarant biedt rijopleidingen aan voor zowel beginnende als meer ervaren leerlingen. Dankzij de rijtest weet je direct waar je aan toe bent en stap je altijd in op je eigen niveau.

Rijbewijsgarant / FAQ / Reguliere autorijopleiding

Rijtest

Snel je rijbewijs halen? Start dan snel met de vrijblijvende rijtest!

Rijbewijsgarant rijtest

Rijbewijskamp

Behaal in 2 tot 6 dagen je autorijbewijs!

Rijbewijskamp

Rijlessen in Brunssum

Haal snel en voordelig je rijbewijs in Brunssum!

Rijlessen Brunssum title=