Stappenplan

In 5 stappen supersnel je rijbewijs

1e stap

Na het verstrekken van aanvullende informatie en nadat al je wensen en vragen zijn beantwoordt zal er een rijtest met je worden afgesproken.

2e stap

Tijdens de twee uur durende rijtest, inclusief ogentest, maak je kennis met de rij-instructeur. Hij zal kijken hoeveel rijlessen je nodig hebt om in één keer voor je rijbewijs te kunnen slagen. Hiervoor heb je geen theoriecertificaat nodig.

3e stap

Na de rijtest wordt meteen in overleg een op maat gesneden cursus voor je samengesteld. Je weet dan hoeveel lessen je nodig hebt, wanneer je het praktijkexamen gaat doen en wat de kosten zullen bedragen. Je kunt kiezen tussen een spoedopleiding van 2 - 10 dagen, of een lessen-pakket waarbij je de lessen over een aantal weken kunt spreiden.

4e stap

Je kunt voor het praktijkexamen ook een tussentijdse toets aanvragen. Dit is een proefexamen welk verloopt als een echt examen. Een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen en om eventuele nervositeit weg te nemen. Tevens kun je vrijstelling verkrijgen voor de bijzondere verrichtingen bij het praktijk-examen. Het zelfvertrouwen stijgt en de examenvrees zakt waardoor je slagingskans met 30% zal toenemen bij het praktijkexamen.

5e stap

Met onze examengarantie kun je jezelf indekken voor eventuele herexamens . Deze zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk op kan gaan voor je herexamen, tot 6 keer toe. Wij betalen voor jouw de herexamens zodat je zelf honderden euro's kunt besparen en extra ruimte over hebt om de geadviseerde rijlessen te nemen.

Rijbewijsgarant / Stappenplan

Rijtest

Snel je rijbewijs halen? Start dan snel met de vrijblijvende rijtest!

Rijbewijsgarant rijtest

Rijbewijskamp

Behaal in 2 tot 6 dagen je autorijbewijs!

Rijbewijskamp

Rijlessen in Rotterdam

Haal snel en voordelig je rijbewijs in Rotterdam!

Rijlessen Rotterdam title=