Spoed autorijopleiding

Spoed rijopleidingen vanaf 2 - 6 dagen of 2 -10 weken!

Tijdens de spoedopleiding krijg je op een intensieve wijze rijles, waarbij alle aandacht voor de leerling en de les is. Iedere spoedopleiding bij Rijbewijsgarant begint vooraf met een rijtest, Hierdoor weet je hoe lang de opleiding gaat duren, wanneer je examen kunt doen en wat de kosten zijn.

Het praktijkexamen

Bij aanvang van de cursus staat je examendatum al gepland en aansluitend aan je opleiding doe je examen. Versnelde opleidingen zijn mogelijk vanaf 2 - 6 dagen tot 2 -10 weken en vinden in overleg plaats. Je krijgt les van een vaste rij-instructeur in steeds dezelfde auto.

Bij een opleiding die korter duurt dan 1 maand is het van belang dat je vooraf je theoriecertificaat al in bezit hebt. Indien de CBR-Tussentijdse toets (TTT) beschikbaar is wordt deze op tweederde van de rij-opleiding afgenomen.

Kosten

De spoedopleidingen zijn er al vanaf 675,- inclusief een gratis theorie online cursus en met onbeperkte examengarantie!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de rijopleidingen van Rijbewijsgarant, lees dan de Spoed autorijopleiding FAQ of Meld je nu direct aan voor de vrijblijvende spoed autorijopleiding rijtest. Heb je toch nog vragen, laat je dan terugbellen door Rijbewijsgarant.


Rijbewijsgarant / Rijopleiding / Spoed autorijopleiding

Rijbewijsgarant belt terug

Heb je een vraag? Dan belt Rijbewijsgarant jou terug!

Rijbewijsgarant telefonische informatie

Motorrijbewijs

Behaal in 2 tot 6 dagen je motorrijbewijs!

Motorrijbewijs

Rijlessen in Venray

Haal snel en voordelig je rijbewijs in Venray!

Rijlessen Venray title=