Kosten

Wat kost een rijopleiding en rijlessen?

Wat voor soort rijopleiding is het meest geschikt en past het beste bij mij? Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen en hoeveel rijlessen heb ik daarvoor nodig? Wat kost een rijopleiding en rijlessen? Wanneer kan ik snel afrijden voor mijn rijexamen?

Op al deze vragen wordt tijdens en na afloop van de rijtest antwoord gegeven. Tijdens de vrijblijvende rijtest wordt bekeken hoe je feeling en aanleg is voor het rijden, wat je rijtechnisch al beheerst, wat je leersnelheid is en hoe je individuele prestaties zijn.

Kostenoverzicht

Rijopleiding pakketten

Mede door de kennis van Rijbewijsgarant en ruim twintig jaar ervaring in het verzorgen van diverse rijopleidingen, zijn we ervan overtuigd dat we maatwerk en een goede service kunnen aanbieden tegen een voordelige prijs. Meld je nu aan voor de vrijblijvende rijtest naar keuze, dan zorgt Rijbewijspoint Nederland ervoor dat je snel je rijbewijs zult halen.

Wanneer je door Rijbewijspoint Nederland gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel me nu button of vul het aanmeldformulier in.

Rijbewijsgarant / Rijbewijsgarant prijslijst

Rijtest

Snel je rijbewijs halen? Start dan snel met de vrijblijvende rijtest!

Rijbewijsgarant rijtest

Reguliere autorijopleiding

Rijopleidingen inclusief gratis theorie training en tussentijdse toets!

Reguliere autorijopleiding

Rijlessen in Maastricht

Haal snel en voordelig je rijbewijs in Maastricht!

Rijlessen Maastricht title=