Motorleskamp

Behaal in 2 tot 6 dagen je motorrijbewijs!

Nooit meer in de file! Geniet van het enorme gevoel van vrijheid dat je verkrijgt met het behalen van je motorrijbewijs. Motorrijden is wellicht de leukste manier om jezelf te verplaatsen en het geeft je dat ultieme vrijheidsgevoel!

In samenwerking met Motorpoint Nederland kunnen wij je een unieke motoropleiding aanbieden, tegen een even unieke prijs! Prijs vanaf 875,- inclusief gratis theorie online cursus en met de beide examens.

Voordelen Motorleskamp

Lees hier meer over de voordelen van ons Motorleskamp.

Het motorexamen in 2 stappen

Het motorexamen bestaat uit 2 examens, het AVB examen en het AVD examen. Het 1e examen heet voertuigbeheersing en bestaat uit de bijzondere verrichtingen. Zodra men geslaagd is voor dit onderdeel kan het gedeelte verkeersdeelneming gereserveerd worden, waarna het afsluitend examen plaatsvindt. Motorrijders moeten tegenwoordig een apart theorie-certificaat in hun bezit hebben voor de motor, dit certificaat kan men tijdens de rijopleiding behalen.

Kandidaten jonger dan 21 jaar zijn verplicht examen te doen op een lichte categorie motor, ben je ouder dan kan je een keuze maken tussen een lichte of een zware categorie motor. Kies je voor de lichte categorie motor dan ben je verplicht hierop 2 jaar te rijden, waarna je mag overstappen op de zware categorie.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de rijopleidingen van Rijbewijsgarant, lees dan de Motorleskamp FAQ of Meld je nu direct aan voor de vrijblijvende motorleskamp rijtest. Heb je toch nog vragen, laat je dan terugbellen door Rijbewijsgarant.


Rijbewijsgarant / Rijopleiding / Motorrijbewijs

Rijbewijsgarant belt terug

Heb je een vraag? Dan belt Rijbewijsgarant jou terug!

Rijbewijsgarant telefonische informatie

Rijbewijskamp

Behaal in 2 tot 6 dagen je autorijbewijs!

Rijbewijskamp

Rijlessen in Almere

Haal snel en voordelig je rijbewijs in Almere!

Rijlessen Almere title=