Rijbewijskamp

Behaal in 2 tot 6 dagen je autorijbewijs!

Voor degene die het rijbewijs snel en in een mum van tijd willen halen, biedt Rijbewijsgarant de mogelijkheid voor een 2-6 daagse auto-, motor compact opleiding, en een 1-2 daagse B-E opleiding door heel Nederland. In deze superkorte cursus krijg je alle facetten van het auto of motorrijden onder de knie, zodat je optimaal bent voorbereid voor je praktijkexamen om de eerste keer te kunnen slagen voor je rijbewijs.

Werkwijze

Je kunt hier precies nalezen wat de werkwijze is van ons rijleskamp, in drie stappen.

Voordelen

De voordelen die ons rijleskamp je biedt zijn te veel om hier op te sommen. Je kunt hier de Rijleskamp voordelen op je gemak nalezen.

Kosten Rijleskamp

De kosten voor het rijbewijskamp zijn er reeds vanaf 675,- inclusief een gratis theorie on line cursus en met onbeperkte examengarantie.

Overige informatie

Wanneer je bij ons de spoedopleiding volgt en van ver komt, bestaat de gelegenheid voor een goede en betaalbare overnachting vanaf 55,- pp* per nacht (2 pers. kamer exclusief ontbijt). Uiteraard ben je vrij om van deze mogelijkheid tot overnachting gebruik te maken, afhankelijk van uw woonplaats.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de rijopleidingen van Rijbewijsgarant, lees dan de Rijbewijskamp FAQ of Meld je nu direct aan voor de vrijblijvende rijbewijskamp rijtest. Heb je toch nog vragen, laat je dan terugbellen door Rijbewijsgarant.


Rijbewijsgarant / Rijopleiding / Rijbewijskamp

Rijbewijsgarant belt terug

Heb je een vraag? Dan belt Rijbewijsgarant jou terug!

Rijbewijsgarant telefonische informatie

Rijbewijskamp

Behaal in 2 tot 6 dagen je autorijbewijs!

Rijbewijskamp

Rijlessen in Maastricht

Haal snel en voordelig je rijbewijs in Maastricht!

Rijlessen Maastricht title=